Lisbon by night

Lisbon by night

Águas Livres Aqueduct

Boutique B&B The House

Boutique B&B The House

Entrance

Boutique B&B The House

Boutique B&B The House

View over Lisbon

Just Lisbon

Just Lisbon

Explore Lisbon by bike

Combineer met een citytrip naar Lissabon

Een bezoek aan Lissabon is vanuit Villa Limaõ prima te doen. In minder dan een uur rijd je vanuit Junqueira naar Lissabon. Wil je er echter een paar dagen voor uittrekken - vóór of na je verblijf bij ons - of om uitgerust je vlucht te halen, dan is een goed adres in Lissabon natuurlijk dé manier.

Wij kunnen je de uitstekende boutique B&B The House in hartje Lissabon aanbieden. De B&B is in vele opzichten geweldig: de kamers, het ontbijt, de medewerkers en vooral het uitzicht! Vanaf het dakterras heb je een fenomenaal panoramisch uitzicht over Lissabon en de Taag.

Als je bij het invullen van het reserveringsformulier je wensen aangeeft dan zullen wij (indien nog beschikbaar) je reservering in orde maken.

Gezien de beperkte parkeermogelijkheden in het centrum van Lissabon, adviseren wij je om geen huurauto te gebruiken, maar van het openbaar vervoer gebruik te maken of een taxi te nemen.


En / of het échte Lissabon ervaren met een enthousiaste local?

De enthousiaste ´local´ en van oorsprong Nederlandse Renate Vicente, begeleidt wandel- en fietstours door Lissabon. Zij laat je op een unieke wijze kennismaken met alle facetten van de mooie en fascinerende Portugese hoofdstad.

Renate organiseert een aantal tours, onder andere:

De Bairro Alto wandeling

De Bairro Alto wordt ook wel gezien als dé Bohemian wijk van Lissabon, bijzondere ateliers, 100 jaar oude winkeltjes, koffiekioskjes uit de begin 20e eeuw, authentieke barbershops geven kleur aan deze wijk. Deze leuke, afwisselende wandeling omvat o.a. de bijzondere São Roque kerk, een rit met een ouderwets trammetje, en uiteraard mag een echte Portugese koffie op een gezellig terras niet ontbreken.

De culinaire wandeling

Bij deze tour maakt u niet alleen kennis met de rijke cultuur van Lissabon, maar ook met de heerlijke Portugese gastronomie. De dag begint met een bezoek aan de kleurrijke groente-, fruit- en vismarkt van Lissabon, waar je zintuigen direct flink geprikkeld worden. Vervolgens dwalen door de gezellige volksbuurt de Bairro Alto, waar u aankloppen bij een prachtige banketbakkerij om kennis te maken met de beroemde 'Pastel de Nata'. Via diverse prachtige uitzichtspunten komt u aan op een gezellig terras voor een typische Portugese lunch. De rest van de middag staat nog gereserveerd voor de bekende 'Bacalhão', een zuurtjes-atelier en een authentieke conservenwinkel. De dag wordt afgesloten met een heerlijk Portugees drankje.

De alternatieve wandeling

Wandelen buiten het toeristen boekje om. Just Lisbon heeft een nieuwe wandeling, waarbij u zich wat meer onder de locals gaat begeven. Met andere woorden, wandelend door unieke volksstraatjes passeert u het Parlementskwartier, geniet u van een bijzonder stadspark, drinkt u koffie tussen de Portugesen en neemt plaats naast een Portugees in een niet-toeristisch trammetje. Deze wandeling maakt uw bezoek aan Lissabon compleet.

De kosten van de tours variëren tussen de € 20 en € 45 euro, afhankelijk van de wandeling en je voorkeur. Vermeld op het boekingsformulier je voorkeuren en wij regelen de rest.


Limão Jardim en Limão Vista staan via een (af te sluiten) binnentrap met elkaar in verbinding, waardoor ze samen te voegen zijn voor grotere groepen.

Ideaal voor een 3-generaties-vakantie!

Huur onze villa vanaf €67 / nacht