je auto huren in lissabon of porto

Villa Limaõ is vanaf Lissabon Airport per auto in ongeveer 50 minuten te bereiken. Bij je boeking zorgen wij voor een duidelijke routebeschrijving.

Op het vliegveld vind je alle grote autoverhuurbedrijven. Ook hier geldt echter dat je het beste vooraf kunt boeken in verband met zowel het prijspeil als beschikbaarheid.

Wij werken samen met AutoEurope. Hierdoor kun je tegen gereduceerde tarieven reserveren bij de bekende en betrouwbare verhuurbedrijven.

Klik hier voor prijsinformatie

Auto Europe

Tolwegen

Portugal heeft twee soorten tolwegen.

    • De 'Via Verde' tolwegen -zoals op de A8 tussen Lissabon en Villa Limaõ - kunt u gewoon ter plaatse met creditcard of cash betalen.
    • De 'Ex-Scud' tolwegen alleen vooraf. Veel autoverhuur-bedrijven hebben een voorziening getroffen zodat u deze nieuwe tolwegen zonder problemen kunt berijden. Informeer hiernaar bij uw verhuurder. Meer informatie vindt u hier. Rijdt u met uw eigen auto naar Portugal, dan kijkt u zeker even bij de ANWB; ook hier vindt u meer informatie.

Openbaar vervoer

Villa Limaõ is gelegen in het kleine dorpje Junqueira. Wij raden u daarom aan een auto te huren. Reist u liever met openbaar vervoer dan zijn dit een aantal handige links (geen bushaltes dicht bij Villa Limaõ.

Limão Jardim en Limão Vista staan via een (af te sluiten) binnentrap met elkaar in verbinding, waardoor ze samen te voegen zijn voor grotere groepen.

Ideaal voor een 3-generaties-vakantie!

Huur onze villa vanaf €67 / nacht